ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στα βόρεια του Ισραήλ»

«Οι IDF απαντούν σε πυραύλους και ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Χεζμπολάχ»

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: «Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στα βόρεια του Ισραήλ»

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ, δήλωσε σήμερα Σάββατο (18/11), ότι κατά μήκος των συνόρων με τον Λίβανο οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) εργάζονται για να πλήξουν ενεργά στόχους της Χεζμπολάχ και να επαναφέρουν την ασφάλεια στο βόρειο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τους Times of Israel, ο Γιοάβ Γκάλαντ δήλωσε ότι οι IDF απαντούν σε πυραύλους και ρουκέτες που εκτοξεύονται από τη Χεζμπολάχ και επίσης πλήττουν τις υποδομές της Χεζμπολάχ.

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας ο Στρατός είναι έτοιμος να απαντήσει σε κάθε προσπάθεια που θα κάνει η Χεζμπολά προκειμένου να επεκτείνει τον πόλεμο στον βορρά.

«Οι μυστικές μας υπηρεσίες έχουν τα μάτια τους εκεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε τους κατοίκους του βορρά να αισθάνονται ασφαλείς – αυτή η διαδικασία θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά θα το πετύχουμε», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.