ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανική πυραυλική επίθεση σε ρωσική αποθήκη με πυρομαχικά στο Ντονιέτσκ

Τις προηγούμενες ώρες υπήρχαν πληροφορίες ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες είχαν εντοπίσει ρωσικές αποθήκες

Ουκρανική πυραυλική επίθεση σε ρωσική αποθήκη με πυρομαχικά στο Ντονιέτσκ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (4/7) στο Ντονιέτσκ και συγκεκριμένα κοντά στην Makeevka, μετά από ουκρανική επίθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την ουκρανική επίθεση καταστράφηκε μια ρωσική αποθήκη με πυρομαχικά, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμη αν υπάρχουν νεκροί και τραυματίες.

Oι ρωσικές αρχές ζητούν από τους κατοίκους να περιορίσουν όσο γίνεται τις μετακινήσεις τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα υπήρχε η φήμη ότι οι ουκρανικές υπηρεσίες εντόπισαν μια σειρά από ρωσικές αποθήκες πυρομαχικών και ότι αναμενόταν να πραγματοποιούσαν πολλές επιθέσεις με HIMARS και πυραύλους Storm Shadow.

Παράλληλα πριν λίγη ώρα ουκρανικά HIMARS έπληξαν και κατέστρεψαν μια μεγάλη θέση βολής βαρέως πυροβολικού στο Μπακχμούτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.