
Σε πεδίο πρωτοφανούς σύγκρουσης μετατρέπεται το Ολέσκι, καθώς οι μάχες ανάμεσα στις ρωσικές και τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χαρακτηρίζονται ως λυσαλέες.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο Kyiv Independent, oι εναπομείναντες κάτοικοι αναζητούν καταφύγια και φαγητό, την ίδια στιγμή που και από τις δύο πλευρές τοποθετούνται νάρκες επί του εδάφους.
Ουκρανός αξιωματικός, ο οποίος συμμετείχε και στην υπεράσπιση της Ντρουζίβκα και αποχώρησε για το μέτωπο του Ολέσκι, ανέφερε σε ομοεθνή blogger, ότι «έχουμε καιρό να δούμε εικόνες ολέθρου».
Μαρτυρίες κατοίκων επιβεβαιώνουν ρωσικές αναφορές για την πληθώρα επίγειων drones-ρομπότ που τοποθετούν εκρηκτικούς μηχανισμούς και μετά εξαφανίζονται.
«Το Ολέσκι γίνεται “τάφος” για στρατιώτες που δεν προσέχουν», ανέφερε ο Ουκρανός αξιωματικός με το διακριτικό «Старший лейтенант», δηλαδή του ανώτερου υπολοχαγού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.