Κομβόι ΒΜP-T Terminator διασπά την ουκρανική αμυντική διάταξη στο Σεβεροντονέτσκ (βίντεο)

Κάνουν χρήση μικρών UAV

Κομβόι ΒΜP-T Terminator διασπά την ουκρανική αμυντική διάταξη στο Σεβεροντονέτσκ (βίντεο)

Κομβόι ρωσικών οχημάτων υποστήριξης ΒΜP-T Terminator προελαύνει στην εξωτερική αμυντική διάμετρο του Σεβεροντονέτσκ έχοντας διασπάσει προηγουμένως την ουκρανική αντιαρματική άμυνα.

Τα ΒΜP-T έχουν αποδειχθεί πολύτιμα στην εξουδετέρωση των ενεδρών που έστηναν οι Ουκρανοί στα ρωσικά άρματα μάχης και στις φάλαγγες τεθωρακισμένων.

Κάνουν χρήση μικρών UAV και με σύνδεση κλειστού κυκλώματος βλέπουν» τι υπάρχει μπροστά από τις μονάδες. Εν συνεχεία εξαπολύουν αντιαρματικούς πυραύλους κάνουν χρήση των δίδυμων πυροβόλων τον 30 χιλιοστών για να καταστρέψουν τους στόχους τους.

Ήταν ένα όπλο που έλειψε πολύ στις ρωσικές τεθωρακισμένες μονάδες στο Κίεβο στις πρώτες εβδομάδες τις σύγκρουσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

  • Όχι (93%, 30.383 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 338 Votes)
  • Ναι (4%, 1.278 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 303 Votes)
  • Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ (1%, 266 Votes)

Σύνολο ψήφων: 32.568

Loading ... Loading ...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.