ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησε ο ρωσικός αποκλεισμός στην Μαύρη Θάλασσα: Μπλοκαρίστηκε πλοίο με σιτάρι

«Οι Ουκρανοί εκμεταλλεύθηκαν για την ύπουλη επίθεση τον διάδρομο σιτηρών» λέει η Μόσχα

Ξεκίνησε ο ρωσικός αποκλεισμός στην Μαύρη Θάλασσα: Μπλοκαρίστηκε πλοίο με σιτάρι

Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν, πλέον, εξαγωγές σιτηρών από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας εξαιτίας του ρωσικού αποκλεισμού καθώς ρωσικά πολεμικά πλοία έχουν αποκλείσει την οδό μεταφοράς τους.

Μια «οδός» η οποία σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Μόσχα χρησιμοποιήθηκε με «ύπουλο τρόπο» στην αποτυχημένη επίθεση κατά του ρωσικού Στόλου στην Σεβαστούπολη

Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Ολεξάντρ Κουμπράκοφ, ένα πλοίο φορτωμένο με 40 τόνους πουλημένων δημητριακών επρόκειτο να αποπλεύσει σήμερα με προορισμό την Αιθιοπία, αλλά αυτό ήταν αδύνατο.

Η Πολωνία, από την πλευρά της, ανακοίνωσε ότι η ίδια και η Ε.Ε. είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια στην Ουκρανία για μεταφορά βασικών προϊόντων διατροφής, όμως, πέρα από τις κατηγορίες κατά της Μόσχας, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει αυτό.

Το Κρεμλίνο «δείχνει» την Βρετανία, ανακοινώνοντας ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται το βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό.

Ορισμένα από αυτά είχαν συσκευές πλοήγησης καναδικής κατασκευής και ένα ενδέχεται να εκτοξεύτηκε «από ένα από τα πολιτικά πλοία που έχει ναυλώσει το Κίεβο ή οι Δυτικοί αφέντες του για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας».

Το υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι 16 τηλεχειριζόμενα σκάφη επιτέθηκαν στον Στόλο της κοντά στη Σεβαστούπολη.

Ο αποκλεισμός σημαίνει τεράστια εκροή εσόδων για το Κίεβο.

Η Ρωσία δείχνει ποιος κάνει πλέον «κουμάντο» στην Μαύρη Θάλασσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.