ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκορωσία: Νέο στρατιωτικό δόγμα που περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών όπλων

Η Ρωσία πέρυσι ανέπτυξε πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία, αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό

Λευκορωσία: Νέο στρατιωτικό δόγμα που περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών όπλων

Ο υπουργός Άμυνας της Λευκορωσίας Βίκτορ Χρένιν, ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου στρατιωτικού δόγματος που θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών όπλων.

Η Ρωσία πέρυσι ανέπτυξε πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία, αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό.

Παράλληλα, η Μόσχα έχει δηλώσει ότι θα διατηρήσει τον έλεγχο αυτών των όπλων, τα οποία προορίζονται για χρήση στο πεδίο της μάχης και έχουν μικρή εμβέλεια και συγκριτικά χαμηλές αποδόσεις.

«Κοινοποιούμε ξεκάθαρα τις απόψεις της Λευκορωσίας για τη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων που βρίσκονται στο έδαφός μας», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Βίκτορ Κρένιν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Λευκορωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει, σύμφωνα με το οποίο ορίζουμε ξεκάθαρα τις συμμαχικές μας υποχρεώσεις προς τους συμμάχους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.