ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λίβανος: Ο ισραηλινός Στρατός έπληξε χώρο όπου συγκεντρώνονταν μέλη της Χεζμπολάχ 

Οι IDF λένε ότι έπληξαν επίσης τρία ακόμη κτίρια που χρησιμοποιούνται από τη Χεζμπολάχ

Λίβανος: Ο ισραηλινός Στρατός έπληξε χώρο όπου συγκεντρώνονταν μέλη της Χεζμπολάχ 

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι σήμερα (9/2) το μεσημέρι, τα ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν πλήγματα εναντίον θέσεων της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο.

Οι δυνάμεις των IDF στόχευσαν, μεταξύ άλλων, συγκρότημά όπου είχαν συγκεντρωθεί στελέχη της Χεζμπολάχ στο Maroun al-Ras.

Οι IDF λένε ότι έπληξαν επίσης τρία ακόμη κτίρια που χρησιμοποιούνται από τη Χεζμπολάχ στο Yohmor και στη Naqoura. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο πολλά βλήματα που είχαν στόχο τη Μενάρα, το Όρος Ντόβ κα τη Μαλκιά. Σύμφωνα πάντα με τις IDF όλα τα χτυπήματα εναντίον της Χεζμπολάχ γίνονται με τη συνδρομή του πυροβολικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.