ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Νετανιάχου για δηλώσεις Ν.Μπένετ: «Είναι εξαιρετικά ανεύθυνος – Δεν έχει την αρμοδιότητα να το κάνει»

Το Ισραήλ «μάχεται σε όλα τα μέτωπα»

Μ.Νετανιάχου για δηλώσεις Ν.Μπένετ: «Είναι εξαιρετικά ανεύθυνος – Δεν έχει την αρμοδιότητα να το κάνει»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεντζαμίν Νετανιάχου, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ επειδή έκανε δημόσια αναφορά για τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον του Ιράν.

«Αυτό είναι εξαιρετικά ανεύθυνο. Δεν το κάνεις αυτό. Και δεν έχει την αρμοδιότητα να το κάνει. Μόνο ένας εν ενεργεία πρωθυπουργός την έχει. Και θα το έκανα και εγώ με φειδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν.Μπένετ σε άρθρο του στη Wall Street Journal αποκάλυψε την Πέμπτη ότι ως πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας του Ισραήλ να χτυπήσουν το Ιράν δύο φορές το 2022.

Σύμφωνα με τον Μ.Νετανιάχου το Ισραήλ «μάχεται σε όλα τα μέτωπα».

Όπως τονίζει χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να κερδίσει το Ισραήλ και προσθέτει πως η εκστρατεία εναντίον της Χαμάς θα διαρκέσει για πολλούς μήνες ακόμη.

Ακόμη ορκίζεται ότι οι μάχες θα συνεχιστούν μέχρι την επίτευξη όλων των στόχων που δεν είναι άλλοι από την καταστροφή της Χαμάς και τον επαναπατρισμό των ομήρων στο Ισραήλ.

Η Γάζα «δεν θα αποτελεί απειλή για το Ισραήλ», τόνισε και συμπλήρωσε ότι δεν θα υπάρχουν τρομοκρατικά στοιχεία εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα αναφέρθηκε στις διεθνείς πιέσεις σχετικά με τον τερματισμό του πολέμου και εξέφρασε την εκτίμησή του στις ΗΠΑ εξαιτίας της υποστήριξης της Ουάσινγκτον στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.