ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Νετανιάχου στους συγγενείς των ομήρων: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση της Χαμάς για την απελευθέρωσή τους»

«Το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λανθασμένες δηλώσεις»

Μ.Νετανιάχου στους συγγενείς των ομήρων: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση της Χαμάς για την απελευθέρωσή τους»

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου μίλησε στους συγγενείς των ομήρων που κρατά η Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας, και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση της Χαμάς προς το Ισραήλ για την απελευθέρωση τους.

«Δεν υπάρχει καμία πραγματική πρόταση από τη Χαμάς. Αυτό δεν είναι αλήθεια», ανέφερε ο Νετανιάχου σε εκπροσώπους οικογενειών ομήρων, σύμφωνα με το πρωθυπουργικό γραφείο.

Λίγο νωρίτερα σήμερα μια ομάδα συγγενών Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα εισέβαλε στην Κνεσέτ, την ώρα που συνεδρίαζε κοινοβουλευτική επιτροπή, ζητώντας από τους βουλευτές να κάνουν περισσότερα για να απελευθερωθούν οι συγγενείς τους.

«Το λέω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λανθασμένες δηλώσεις που σίγουρα είναι οδυνηρές για εσάς», πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός. «Αντίθετα, υπάρχει μια πρωτοβουλία από την πλευρά μας, για την οποία δεν θα επεκταθώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση Νετανιάχου υποστηρίζει ότι η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, που ξεκίνησε στην Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου, είναι αναγκαία για να πιέσει τους Παλαιστίνιους απαγωγείς να απελευθερώσουν ομήρους με αποδεκτούς για το Ισραήλ όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.