ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

M.Ζαχάροβα: «ΗΠΑ και Βρετανία πίσω από τον βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ»

«Στράφηκαν στην τακτική της οργάνωσης τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων»

M.Ζαχάροβα: «ΗΠΑ και Βρετανία πίσω από τον βομβαρδισμό στο Μπέλγκοροντ»

Τη Βρετανία και τις ΗΠΑ κατηγόρησε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, για τον βομβαρδισμό στο Μπελγκορόντ. 

«Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τον βομβαρδισμό του Μπέλγκοροντ από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε 14 ανθρώπους», δήλωσε στο RIA Novosti η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

«Η Βρετανία βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση, η οποία, σε συντονισμό με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και υποκινεί το καθεστώς του Κιέβου σε τρομοκρατικές ενέργειες, συνειδητοποιώντας ότι η αντεπίθεση από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις απέτυχε», είπε η ίδια.

Όπως σημείωσε η Ζαχάροβα, «το Κίεβο παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ήταν το Λονδίνο που τους απαγόρευσε να διαπραγματευτούν με τη Μόσχα, ποντάροντας στη «νίκη στο πεδίο της μάχης».

Ωστόσο, εν όψει της δεινής κατάστασης για τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις «στο έδαφος» και ελλείψει οποιασδήποτε πιθανότητας διόρθωσης, η Βρετανία στράφηκε στην τακτική της οργάνωσης τρομοκρατικών επιθέσεων εναντίον αμάχων».

Σύμφωνα με την επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, υπεύθυνες για αυτό το έγκλημα είναι και χώρες της ΕΕ, οι οποίες συνεχίζουν να προμηθεύουν στην Ουκρανία με όπλα, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών διασποράς.

Πρόσθεσε επίσης ότι η τρομοκρατική επίθεση στο Μπέλγκοροντ θα αποτελέσει αντικείμενο διαδικασίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.