ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαριούπολη: Εκκαθαρίστηκε το σύνολο της πόλης πλην του εργοστασίου μεταλλουργίας

Τα τελευταία στελέχη του Τάγματος Αζόφ ξεμένουν από πυρομαχικά

Μαριούπολη: Εκκαθαρίστηκε το σύνολο της πόλης πλην του εργοστασίου μεταλλουργίας

Το 80% του αστικού ιστού της Μαριούπολη θεωρείται πλέον πλήρως εκκαθαρισμένο και απομένει η βιομηχανική ζώνη του εργοστασίου μεταλλουργίας, η οποία θεωρείται ότι θα εκκαθαριστεί πολύ σύντομα.

Εκεί έχουν αποκλειστεί 3.000 μέλη του Τάγματος Αζοφ, οι τελευταίοι επιζόντες από την σφοδρή επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων.

Ήδη έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις στα πυρομαχικά καθώς δεν έχουν κανέναν τρόπο για να ανεφοδιαστούν και σύντομα θα περιέλθουν στο δίλημμα να παραδοθούν ή να εξοντωθούν.

Το εργοστάσιο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές αλλά οι Ρώσοι θα ήθελαν να μην καταστραφεί ολοσχερώς και να παραδοθούν τα υπόλοιπα στελέχη του Τάγματος Αζόφ.

Αν όμως αυτό δεν γίνει τότε θα το ισοπεδώσουν για να αποφύγουν απώλειες.

H πόλη έχει μετατραπεί σε ερείπια και σε αυτό η ευθύνη του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι είναι τεράστια.

Όλοι γνώριζαν από την Κυριακή ότι η πόλη έχει χαθεί για το Κίεβο και η Ρωσία προσέφερε κατάπαυση του πυρός για να φύγει με ασφάλεια ο πληθυσμός της πόλης αλλά ο Ζελένσκι αρνήθηκε αν και γνώριζε ότι αυτό θα σήμαινε την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης.

Προφανώς αυτό ήθελε γιατί ξέρει ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να την ανοικοδομήσουν μετά.

https://twitter.com/morphonios/status/1506304609161297933

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.