
Mαζικά πλήγματα με drones εξαπέλυσαν οι ρωσικές δυνάμεις κατά υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας σε αρκετές περιοχές της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τα παραπάνω ανακοίνωσε το υπουργείο Ενέργειας της Ουκρανίας την Πέμπτη.
Το υπουργείο ανέφερε ότι «σημαντικός αριθμός» νοικοκυριών στις περιοχές Βολίν και Οδησσό –στη βορειοδυτική και νοτιοδυτική Ουκρανία, αντίστοιχα– έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της επίθεσης, καθώς και ορισμένα νοικοκυριά στην περιοχή Τσερνίσιβ, βόρεια της πρωτεύουσας Κίεβο, σημειώνει το Reuters.
Ο κυβερνήτης της Βολίν δήλωσε ότι περισσότερα από 103.000 νοικοκυριά στην περιοχή αυτή έμειναν χωρίς ρεύμα ως αποτέλεσμα της επίθεσης. Η περιοχή της Βολίν απέχει αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή και συνορεύει με την Πολωνία, μέλος του ΝΑΤΟ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.