ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μόσχα για τουρκικό εργοστάσιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Ουκρανία: «Ναι, θα το βομβαρδίσουμε»

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών που μετέδωσε το pronews.gr - Τι δήλωσε ο Ντμίτρι Μπελίκ

Μόσχα για τουρκικό εργοστάσιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Ουκρανία: «Ναι, θα το βομβαρδίσουμε»

O Ρώσος βουλευτής Ντμίτρι Μπελίκ μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Ρωσικού Κοινοβουλίου και του κυβερνώντος κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του προέδρου Β.Πούτιν. με τον οποίο συνδέεται με φιλία, επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pronews.gr αναφορικά με την πρόθεση βομβαρδισμού του τουρκικού εργοστασίου της Baykar  στο Κίεβο.

«Το εργοστάσιο μη επανδρωμένων αεροσκαφών της τουρκικής αμυντικής εταιρείας θα γίνει νόμιμος στόχος της ρωσικής Αεροπορίας», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ρώσος βουλευτής στην ρωσική ιστοσελίδα lenta.ru

Ο Ντμίτρι Μπελίκ, είναι βουλευτής Σεβαστούπολης, δηλαδή της Κριμαίας που έχει ενσωματωθεί στην Ρωσική Ομοσπονδία με το δημοψήφισμα του 2014.

Ο Μπελίκ αιτιολόγησε την ρωσική προειδοποίηση του: «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενεργεί ρεαλιστικά και προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας του τόσο πουλώντας drones Bayraktar όσο και δημιουργώντας έσοδα από τις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω του Turkish Stream.

Ωστόσο, έχουμε τους δικούς μας στόχους. Θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι εάν αυτή η εγκατάσταση θα παράγει στρατιωτικό εξοπλισμό, τότε θα τη δούμε ως νόμιμο στόχο..

Η Ρωσία δεν μπορεί να επιβάλει απαγόρευση στην Τουρκία για αυτό το θέμα, αλλά έχει το δικαίωμα να αντεπιτεθεί».

Ο Μπελίκ υποστήριξε επίσης ότι «Ακόμη και αν οι ρωσικές δυνάμεις χτυπούσαν το εργοστάσιο με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη Μπαϊρακτάρ, αυτό δεν θα επηρεάσει τις τουρκο-ρωσικές σχέσεις, αφού η Άγκυρα σίγουρα κατανοεί ότι πρέπει να προστατέψουμε τα εθνικά μας συμφέροντα»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.