Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Φινλανδία προετοιμάζει στρατιωτική βάση για επίθεση εναντίον της Ρωσίας»

«Οι φινλανδικές αρχές να συνειδητοποιήσουν πως η αντιπαράθεση με τη Μόσχα θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση της χώρας τους»

Ν.Μεντβέντεφ: «Η Φινλανδία προετοιμάζει στρατιωτική βάση για επίθεση εναντίον της Ρωσίας»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε άρθρο του με τίτλο «Το Νέο Φινλανδικό Δόγμα: Ηλιθιότητα, Ψέματα, Αχαριστία», τόνισε ότι η Φινλανδία προετοιμάζει στρατιωτική βάση για επίθεση εναντίον της Ρωσίας.

Παράλληλα προειδοποίησε ότι οι φινλανδικές αρχές «πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η αντιπαράθεση με τη Μόσχα θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση της χώρας τους – ίσως και μόνιμα».

«Μετά την ένταξή του στο ΝΑΤΟ, το Ελσίνκι ακολουθεί την πορεία της αντιπαράθεσης προετοιμαζόμενο για πόλεμο με τη Ρωσία, με το πρόσχημα των αμυντικών μέτρων. Είναι προφανές ότι ετοιμάζεται να μας επιτεθεί», δήλωσε ο Ν.Μεντβέντεφ.

«Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι η Φινλανδία είναι μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Και αυτό προκαθορίζει μια αλλαγή στις στρατιωτικές μας προσεγγίσεις στα σύνορα και στην απόκρουση πιθανών εχθρικών ενεργειών», τόνισε.

Οι δηλώσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της αυξανόμενης έντασης ανάμεσα στη Ρωσία και τα κράτη της Βαλτικής και της Βόρειας Ευρώπης, μετά και την ένταξη της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.