ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ αποκάλυψε τον λόγο της εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας»

«Η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ με 40 δισεκατομμύρια δολάρια»

Ν.Μεντβέντεφ: «Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ αποκάλυψε τον λόγο της εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμιτρι Μεντβέντεφ αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παρέθεσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν και υποστήριξε ότι άθελά του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της εμπλοκής των ΗΠΑ στον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Ο Ν.Μεντβέντεφ έγραψε στο X:

«Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Όστιν αποκάλυψε ένα στρατιωτικό μυστικό.
Άνθρωπος ευθύς και απλός, ο στρατηγός δήλωσε χωρίς δισταγμό τον λόγο της εμπλοκής των ΗΠΑ στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας.

Όχι, δεν βοηθάει τους ετοιμοθάνατους πολίτες ή μια χώρα που εξαφανίζεται από τον παγκόσμιο χάρτη. Όχι, δεν αγωνίζεται για τη δημοκρατία ενάντια στην τυραννία. Και όχι, δεν αντιμετωπίζει καν τη Ρωσία για να μειώσει την αμυντική της ικανότητα.

Είναι… η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ με 40 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τι ειλικρινής άνθρωπος!

Αποδεικνύεται ότι όλα έχουν να κάνουν με την ανάθεση αμυντικών αγαθών για την αύξηση της παραγωγής στρατιωτικής παραγωγής και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Και, ενδεχομένως, για το τεράστιο κέρδος που αποκομίζουν από αυτό οι εταιρείες κοντά στην κυβέρνηση Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Lingua mali pars pessima servi…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.