ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Πεσκόφ για την επίσκεψη του Β.Πούτιν στο Ντονμπάς: «Θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή»

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου υπενθύμισε τα μεγάλα ρωσικά σχέδια αναφορικά με την ανάπτυξη του Ντονμπάς

Ν.Πεσκόφ για την επίσκεψη του Β.Πούτιν στο Ντονμπάς: «Θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή»

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα «Izvestia», στο περιθώριο του ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (EEF).

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τόνισε ότι μια συνάντηση ανάμεσα στον Ρώσο πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα είναι δυνατή υπό την προϋπόθεση ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία για την επίλυση της κατάστασης που επικρατεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη στην ημερήσια διάταξη.

«Όσον αφορά το ταξίδι του προέδρου, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», είπε o Ν.Πεσκόφ όπως μετέδωσε το TASS. Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου υπενθύμισε τα μεγάλα ρωσικά σχέδια αναφορικά με την ανάπτυξη του Ντονμπάς.

«Τα σχέδια ανάπτυξης είναι εκτεταμένα, μπορείτε να δείτε ότι η κατασκευή είναι σε εξέλιξη, νέες εγκαταστάσεις τίθενται σε λειτουργία, γίνονται εντατικές προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των συστημάτων ζωτικής σημασίας για τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό περιλαμβάνει την παροχή νερού, ηλεκτρισμού και τις κοινοτικές εγκαταστάσεις. Η δουλειά είναι εντατική, πολλές, πολλές χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται εκεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.