ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Ναυμαχία» του Αμπράμοβιτς με σκάφη Ουκρανών ολιγαρχών στην Αλικαρνασσό!

Πρόκειται για πλούσιους Ουκρανούς που ελλιμενίζουν τα σκάφη τους μόνιμα στην Αλικαρνασσό

«Ναυμαχία» του Αμπράμοβιτς με σκάφη Ουκρανών ολιγαρχών στην Αλικαρνασσό!

Στο λιμάνι της Αλικαρνασσού μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον Ρώσο ολιγάρχη, κατέπλευσε το υπερπολυτελές γιοτ του Ρoμάν Αμπράμοβιτς, «Solaris».

Είναι αξίας 430 εκατομμυρίων λιρών και μήκους 140 μέτρων και βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες ελλιμενισμένο στο Μαυροβούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς πρόκειται για πλούσιους Ουκρανούς που ελλιμενίζουν τα σκάφη τους μόνιμα στην Αλικαρνασσό και έφυγαν από το Κίεβο μετά την ρωσική επέμβαση.

Το «Solaris», το οποίο διαθέτει και ελικοδρόμιο είχε αποπλεύσει από τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν επιβληθούν οι κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνουν κυβερνήσεις της ΕΕ σε βάρος (και) Ρώσων δισεκατομμυριούχων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NEXTA, ομάδα Ουκρανών από την Οδησσό, που κατέχουν φουσκωτά, προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του γιοτ στο λιμάνι της Αλικαρνασσού, ωστόσο το επεισόδιο έληξε όταν έφτασαν στο σημείο οι τουρκικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γιοτ έχει κατασκευαστεί σε γερμανικό ναυπηγείο και βγήκε για πρώτη φορά στη θάλασσα στις αρχές του περασμένου έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.