
Σε νέες φρικτές αποκαλύψεις για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Κουπιάνσκ κατά την διάρκεια των μαχών μεταξύ των ρωσικών δυνάμεων και μισθοφόρων του ουκρανικού Στρατού, προχώρησαν ιστότοποι ενημέρωσης στρατιωτικού περιεχομένου.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ενημερωτικός ιστότοπος Shot, Βραζιλιάνοι έκαιγαν τα ρούχα τους με κάθε αναγνωριστικό των AFU, προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους Ρώσους.
Αυτή ήταν μια κίνηση, που από ό,τι φαίνεται έφερε κάποια καθυστέρηση στην αναγνώρισή τους από τους άνδρες των δυνάμεων της Μόσχας.
Ωστόσο, η πληθώρα των drones κατέγραψε τέτοια περιστατικά, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα από τους χειριστές των ΜΕΑ στις μονάδες που επιχειρούσαν στην περιοχή, προκειμένου να εξοντωθούν οι Βραζιλιάνοι μισθοφόροι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.