ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέες παραγγελίες για τον πύραυλο cruise Taurus από την γερμανική Αεροπορία: Θέλουν να καταστρέψουν με αυτόν την γέφυρα της Κριμαίας

Η συνομιλία που υποκλάπηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2024

Νέες παραγγελίες για τον πύραυλο cruise Taurus από την γερμανική Αεροπορία: Θέλουν να καταστρέψουν με αυτόν την γέφυρα της Κριμαίας

Η γερμανική Αεροποριία, προχωρά σε νέες παραγγελίες για τον πύραυλο cruise Taurus, καθώς θέλει να καταστρέψει με τον συγκεκριμένο την γέφυρα της Κριμαίας.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες, η Mαργαρίτα Σιμονιάν, διευθύντρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, έδωσε στη δημοσιότητα όλο το περιεχόμενο της συνομιλίας Γερμανών ανώτατων αξιωματικών της Luftwaffe αναφορικά με τα σχέδιά τους για βομβαρδισμό της γέφυρας του Κερτς.

Η συνομιλία που υποκλάπηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έγινε στις 19 Φεβρουαρίου 2024 και ήταν μεταξύ του επικεφαλής του τμήματος επιχειρήσεων και ασκήσεων της Διοίκησης της γερμανικής Αεροπορίας, Graefe, του Γενικού Επιθεωρητή της Bundeswehr (των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων) , Gerhartz και υπαλλήλων του Κέντρου Αεροπορικών Επιχειρήσεων διαστήματος της Bundeswehr Fenske και  Frostedte.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.