ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νέο γερμανικό άρμα μάχης LEO2A6 στα χέρια των Ρώσων

Τα Leopard 2A6 αντιπροσωπεύουν την πιο ώριμη τεχνολογικά εκδοχή του Leopard 2

Νέο γερμανικό άρμα μάχης LEO2A6 στα χέρια των Ρώσων

Άλλο ένα γερμανικό άρμα μάχης LEO2A6 έπεσε στα χέρια των Ρώσων και απενεργοποιήθηκε.

Τα Leopard 2A6 αντιπροσωπεύουν την πιο ώριμη τεχνολογικά εκδοχή του Leopard 2.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Leopard 2 Α6 είναι: βάρος 62, 3 τόνοι,συνολικό μήκος με την κάννη 9,97 μέτρα,μήκος 7,7 μέτρα, πλάτος 3,74 μέτρα, συνολικό ύψος 3 μέτρα, ενώ το πλήρωμά του αποτελείται από 4 μέλη.

Το άρμα προωθείται από ένα πετρελαιοκινητή-ρα MTU MB873 Ka-501 V12 συνολικής ιπποδύναμης 1.500 ίππων και κιβώτιο ταχυτήτων Renk HSWL 354, που επιτρέπει στο άρμα να κινείται με ταχύτητα 68-72 χλμ./ώρα επί του οδοστρώματος και 55 χλμ./ώρα εκτός οδοστρώματος, ενώ η αυτονομία του φτάνει τα 500-550 χλμ.

Η σχέση ιπποδύναμης με το βάρος του άρματος είναι 24 ίπποι/τόνο, γεγονός που του δίνει μεγάλη ευκινησία στο πεδίο της μάχης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.