
Λίγες ώρες μετά την ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στους ηγέτες του κόσμου στο Νταβός, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ουκρανίας ανέφεραν ότι ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια, στη νοτιοανατολική Ουκρανία.
Ρωσικά πλήγματα, σύμφωνα με το BBC, καταγράφηκαν σε πολλά σπίτια στη Ζαπορίζια, προκαλώντας ζημιές σε πολλά κτίρια. Οι διασώστες έσπευσαν επίσης να σβήσουν μια φωτιά στην οροφή μιας κατοικίας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από το δίκτυο “Ukraine.ru” στο Telegram, μια εγκατάσταση ηλεκτρικής ενέργειας κοντά στο χωριό Nalyvaykovka, που βρίσκεται κοντά στο Κίεβο, δέχθηκε επίθεση με τα τελευταία ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη “Geran-3”.
Η αναφορά ισχυρίζεται ότι τις τελευταίες ώρες, πολλά αεροσκάφη Geranium-3 πραγματοποίησαν επιδρομή σε έναν ηλεκτρικό υποσταθμό 750 κιλοβόλτων που βρίσκεται κοντά στο χωριό Nalyvaykovka στην περιοχή του Κιέβου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.