ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον διοικητή του τάγματος Σάμπρα Τελ αλ-Χάουα της Χαμάς

«Ο Μ.Νταλούλ είχε κεντρικό ρόλο στη διαχείριση της μάχης κατά των στρατευμάτων του ισραηλινού στρατού στη Γάζα»

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον διοικητή του τάγματος Σάμπρα Τελ αλ-Χάουα της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ότι τα μαχητικά αεροσκάφη έδρασαν με «ακριβείς» πληροφορίες και σκότωσαν τον Μουσταφά Νταλούλ, τον διοικητή του τάγματος της Χαμάς, Σάμπρα Τελ αλ-Χάουα.

Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι ο Νταλούλ είχε «κεντρικό ρόλο στη διαχείριση της μάχης κατά των στρατευμάτων του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Τα τελευταία χρόνια, κατείχε μια σειρά από θέσεις στο τάγμα της Χαμάς και στην ταξιαρχία της πόλης της Γάζας», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι μαχητικά αεροσκάφη και πυροβολικό του Ισραηλινού στρατού, που κατευθύνονται από χερσαία στρατεύματα, σκότωσαν έναν «αριθμό τρομοκρατών» και ανακάλυψαν όπλα στην περιοχή Μπέιτ Χανούν, μια πόλη στο βορειοανατολικό άκρο της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα στρατεύματα εντόπισαν όπλα, υλικό πληροφοριών, τουφέκι AK-47, υποπολυβόλο, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, εκρηκτικούς μηχανισμούς, RPG, μέσα επικοινωνίας και χάρτες», ανέφερε. Μοιράστηκε αυτή τη φωτογραφία υποτίθεται ότι δείχνει τα όπλα που αποκάλυψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.