
Ο ισραηλινός Στρατός κάλεσε τους κατοίκους συνοικίας στο κέντρο της Βηρυτού να εκκενώσουν άμεσα, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν επιχειρήσεις εναντίον της Χεζμπολάχ.
«Κατεπείγουσα προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Βηρυτού, ιδίως της συνοικίας Μπασούρα (…), βρίσκεστε κοντά σε εγκατάσταση που ανήκει στην τρομοκρατική Χεζμπολάχ, εναντίον της οποίας θα ενεργήσει ο στρατός» ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο αραβόφωνος εκπρόσωπος του στρατού, συνταγματάρχης Αβισάι Αντράε.
«Πρέπει να εκκενώσετε αμέσως το εν λόγω κτήριο καθώς και τα γειτονικά και να απομακρυνθείτε σε απόσταση τουλάχιστον 300 μέτρων», πρόσθεσε, αναρτώντας και έναν χάρτη όπου εικονίζεται το κτίριο στο οποίο αναφέρεται, με κόκκινο περίγραμμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.