ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει το υπέργειο τμήμα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

«Θα διαλύσουμε τη διοικητική ικανότητα της Χαμάς»

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι έχει καταλάβει το υπέργειο τμήμα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοάβ Γκαλάντ, ανακοίνωσε ότι ο ισραηλινός στρατός έχει καταλάβει τον έλεγχο του υπέργειου τμήματος ολόκληρης της βόρειας Λωρίδας της Γάζας.

«Ολόκληρη αυτή η περιοχή είναι στην πραγματικότητα ένα τρομοκρατικό φρούριο», ανέφερε ο Γκαλάντ, προσθέτοντάς πως οι στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ αντιμετωπίζουν ένα σύστημα οχυρώσεων που είναι οργανωμένο πάνω και κάτω από το έδαφος.

«Πρόκειται για μια ευρεία ζώνη οχυρώσεων που συνδέονται μεταξύ τους με σήραγγες. Κάθε τέτοιο φρεάτιο φτάνει στην κορυφή και οι τρομοκράτες της Χαμάς βγαίνουν από εκεί στο έδαφος. Υπάρχουν πάνω από 500 φρεάτια και κάθε φρεάτιο έχει σύνδεση με ένα τζαμί, ένα σχολείο, ένα νοσοκομείο», δήλωσε ο Γκαλάντ.

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στη διάρκεια των μαχών σημειώνοντας πως ότι το περίγραμμα της δράσης των IDF στη Λωρίδα της Γάζας παρουσιάστηκε από τον ίδιο στο υπουργικό συμβούλιο και στον στρατό, πριν από την έναρξη της χερσαίας εισβολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μιλάμε για πολλούς μήνες, θα περιλαμβάνει τον βορρά και τον νότο. Θα διαλύσουμε τη διοικητική ικανότητα της Χαμάς, τους τρομοκράτες που βρίσκονται στην κεφαλή της, δεκάδες ανώτεροι αξιωματούχοι έχουν τραυματιστεί, η Χαμάς διαβρώνεται», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.