
Ο ουκρανικός στρατός υπέστη σοβαρές απώλειες στα δυτικά του Κουπιάνσκ.
Μετά από μια ξαφνική, απροσδόκητη επίθεση των Ρώσων μέσα και γύρω από την Πετροπάβλιβκα ένα μεγάλο προάστιο.
Φαίνεται να κλείνουν ξανά το «κενό» στην Κουτσερίβκα.
Σύντομα τα στρατεύματα του Κιέβου θα επιστρέψουν εκεί που ήταν πριν από την επίθεσή τους έχοντας πετύχει τίποτα απολύτως και έχοντας χάσει χιλιάδες άνδρες.
#Ukraine #Kupyansk Die ukrainische Armee hat im Westen von Kupyansk schwere Verluste erlitten (FoxBatFR). Nach einem plötzlichen, unerwarteten Angriff der Russen in und rund um Petropawlivka. Einem großen Vorort. Sie scheinen die “Lücke” bei Kucherowka wieder zu schließen. Bald… pic.twitter.com/TR78r2OHtZ
— YOURMEDIA AGENCY (@YourmediaAgency) January 31, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.