«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Ο ρωσικός στρατός βρίσκεται 20 χλμ από την πόλη Σούμι (βίντεο)

Ξαφνική επίθεση παρά το πυκνό χιόνι

Ο ρωσικός στρατός βρίσκεται 20 χλμ από την πόλη Σούμι (βίντεο)

Σε μια ξαφνική επίθεση ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν ενέργειες προς την πόλη Σούμι, πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας Σούμι με ισχυρές δυνάμεις κάτι που σημαίνει ότι η Μόσχα έχει πλέον ανοίξει πλήρως αυτό το μέτωπο.

Ο ρωσικός στρατός έχοντας αρκετά άρματα στην διάθεσή τους (τα οποία φέρουν νέας γενιάς σύστημα anti-drone) παρά το πυκνό χιόνι πραγματοποιούν επίθεση κατά των ουκρανικών δυνάμεων που υποχωρούν σε όλο το μήκος του μετώπου.

Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν έχουν βρεθεί πλέον 20χλμ. από την πόλη του Σούμι, μια πόλη σχεδόν 600.000 κατοίκων και ισχυρό κέντρο βιομηχανίας.

Ο ουκρανικός στρατός πλέον είναι αναγκασμένος ή να θυσιάσει την Ζαπορίζια ή το Σούμι καθώς οι εφεδρείες θα πρέπει να κινηθούν σε αντιδιαμετρικά αντίθετες πλευρές.

Ή βορρά ή νότο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.