ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο.Σολτς: «Κρίσιμης σημασίας η προστασία των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας»

«Είναι πολύ σημαντική η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της Γάζας»

Ο.Σολτς: «Κρίσιμης σημασίας η προστασία των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας»

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τόνισε ότι «η προστασία των αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας και η παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας σε αυτούς τους ανθρώπους είναι κρίσιμης σημασίας».

Ο Σολτς επανέλαβε «την ακατάλυτη αλληλεγγύη της Γερμανίας στο Ισραήλ», όπως ανέφερε το γραφείο του στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών. Υπογράμμισε επίσης ότι είναι σημαντική η προστασία των αμάχων και η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στον πληθυσμό της Γάζας.

Η συνομιλία αυτή έγινε μετά τον ισραηλινό βομβαρδισμό στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια όπου σκοτώθηκαν τουλάχιστον 47 άνθρωποι. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας, που ελέγχεται από τη Χαμάς, σε νέο, σημερινό βομβαρδισμό, σκοτώθηκαν «δεκάδες» άνθρωποι στον ίδιο καταυλισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σολτς χαιρέτισε επίσης το γεγονός ότι επιτράπηκε να περάσουν στην Αίγυπτο ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματισμένους Παλαιστίνιους. Πρόσθεσε ότι συμφώνησε με τον Νετανιάχου «να εργαστούν από κοινού ώστε να μην επεκταθεί η σύγκρουση αυτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.