ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Στρατός του Αζερμπαϊτζάν άνοιξε πυρ κατά θέσεων των Αρμενίων και σκότωσε έναν στρατιώτη

Εν μέσω κρίσεως στην Ουκρανία οι Αζέροι σκότωσαν Αρμένιο στρατιώτη

Ο Στρατός του Αζερμπαϊτζάν άνοιξε πυρ κατά θέσεων των Αρμενίων και σκότωσε έναν στρατιώτη

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι ο Στρατός του Αζερμπαϊτζάν άνοιξε πυρ εναντίον αρμενικών στρατιωτικών θέσεων στις 7 Μαρτίου. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από την επίθεση των Αζέρων σκοτώθηκε ένας Αρμένιος στρατιώτης και τραυματίστηκε ένας ακόμη.

«Στις 7 Μαρτίου, γύρω στις 12:40, οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν άνοιξαν στοχευμένα πυρά προς την κατεύθυνση των αρμενικών στρατιωτικών θέσεων που αναπτύσσονται στο δυτικό τμήμα των αρμενο-αζερβανικών συνόρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Αρμένιοι στρατιωτικοί. Ο ένας από αυτούς, ένας έφεδρος στρατιωτικός στρατιωτικής βάσης του αρμενικού Υπουργείου Άμυνας, ο λοχίας Hrach A. Manasaryan, πέθανε κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο. Το Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Αρμενίας μοιράζεται τη θλίψη της απώλειας και εκφράζει την υποστήριξή του στην οικογένεια, τους φίλους και τους συντρόφους του πεσόντος στρατιωτικού», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, προσθέτοντας ότι ο άλλος τραυματίας στρατιωτικός βρίσκεται σε κατάσταση που δεν απειλεί τη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.