Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ο Β.Ζελένσκι είχε επικοινωνία με τον Ν.Τραμπ και μίλησε για «πολύ σημαντική» και «πλούσια» συνομιλία

Ο δύο πρόεδροι συζήτησαν την κλιμάκωση των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία και την προμήθεια συστημάτων αεροπορικής άμυνας

Ο Β.Ζελένσκι είχε επικοινωνία με τον Ν.Τραμπ και μίλησε για «πολύ σημαντική» και «πλούσια» συνομιλία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα νωρίς το απόγευμα ώρα Ελλάδας με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια μέρα απογοητευτική, όπως ο Τραμπ χαρακτήρισε, συνομιλία που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios Τραμπ και Ζελένσκι συζήτησαν την κλιμάκωση των ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία και την προμήθεια συστημάτων αεροπορικής άμυνας.

Ο προσωπάρχης του Ζελένσκι, Αντρίι Γερμάκ, έκανε λόγο για μια «σημαντική συνομιλία μεταξύ προέδρων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.