ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Ζελένσκι ζητά από τον Μπάιντεν να χαρακτηριστεί η Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας»

Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» τις Βόρεια Κορέα, Κούβα, Ιράν και Συρία

Ο Ζελένσκι ζητά από τον Μπάιντεν να χαρακτηριστεί η Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε πρόσφατα απευθείας από τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν οι ΗΠΑ να χαρακτηρίσουν τη Ρωσία «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» ανέφερε σήμερα η Washington Post, επικαλούμενη άτομα με γνώση της συνομιλίας των δύο ηγετών.

Ο Μπάιντεν δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες ενέργειες κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο χαρακτηρισμός αυτός μπορεί να γίνει σε κάθε χώρα που «υποστηρίζει επανειλημμένα πράξεις διεθνούς τρομοκρατίας», τόνισε η Post, επικαλούμενη ενημερωτικό δελτίο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή ο κατάλογος που οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας» περιλαμβάνει τέσσερις χώρες: τη Βόρεια Κορέα, την Κούβα, το Ιράν και τη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.