ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εντόπισαν εργαστήριο ρουκετών και είσοδο σήραγγας σε τέμενος στη Γάζα (φώτο-βίντεο)

«Χρησιμοποιούν το Ισλάμ και τα σύμβολα του Ισλάμ για να δημιουργήσουν τρόμο»

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις εντόπισαν εργαστήριο ρουκετών και είσοδο σήραγγας σε τέμενος στη Γάζα (φώτο-βίντεο)

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν πως εντόπισαν ένα εργαστήριο κατασκευής ρουκετών της Χαμάς, καθώς και όπλα μέσα σε τέμενος της πόλης της Γάζας.

«Θέλω να καταλάβετε: Ένα τζαμί, στην περιοχή Ζεϊτούν, χρησιμοποιούνταν ως εργαστήριο κατασκευής όπλων» τόνισε ο εκπρόσωπος των IDF υποναύαρχος Daniel Hagari στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Ο Μάνι Φαμπιάν από τους Times of Israel συγκέντρωσε τα βίντεο των IDF σε μία ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter):

Βρέθηκε και είσοδος τούνελ;

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν τα στρατεύματα της 188ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας μέσα σε ένα τζαμί στη συνοικία Ζεϊτούν της πόλης της Γάζας υπήρχε και είσοδο σήραγγας, η οποία οδηγεί σε άγνωστο προορισμό.

«Τα στρατεύματα εισέρχονται στο τζαμί, πραγματοποιούν σαρώσεις και βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχουν παγίδες. Κατευθύνονται μέσα στο τζαμί αυτό και βρίσκουν ένα φρεάτιο σήραγγας… και μια σκάλα», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τρομοκράτες κατασκευάζουν ρουκέτες σε τζαμί. Χρησιμοποιούν το Ισλάμ και τα σύμβολα του Ισλάμ για να δημιουργήσουν τρόμο» συμπλήρωσε ο Daniel Hagari για να συμπληρώσει ότι η περιοχή Ζεϊτούν θεωρείται το προπύργιο της Χαμάς στα νότια της πόλης της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.