
Οι Ουκρανοί ανατίναξαν ένα φράγμα στο χωριό Πριβίλια για να καθυστερήσουν την προέλαση του ρωσικού Στρατού προς την κατεύθυνση του Κραματόρσκ.
Σύμφωνα με πληροφορίρες, η επιχείρηση των ουκρανικών δυνάμεων απέτυχε, με τους ίδιους να δημοσιεύουν το βίντεο.
🇷🇺🇺🇦 The Ukrainians have blown up a dam in Donetsk to halt the advance of the Russian military in the Kramatorsk direction.
This time around they couldn’t find a reason to blame Russia and posted the video of their failure to defend the sector. pic.twitter.com/iJT2yj8TDl
— Spetsnaℤ 007 🇷🇺 (@Alex_Oloyede2) December 7, 2025
Ειδικότερα, τα πλάνα από drone FPV της 30ής Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας της Ουκρανίας δείχνουν να ανατινάζεται ένα φράγμα στο χωριό Πριβίλια κοντά στο Κραματόρσκ, στην περιφέρεια Ντόνετσκ.
Σκοπός της επιχείρησης ήταν να πλημμυρίσει ο αυτοκινητόδρομος M-03 και να εμποδίσει την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.