
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Ουκρανοί τα πλάνα από τα σφοδρά πλήγματα στη ρωσική κορβέτα Boykiy, στην Κροστάνδη.
Την Τετάρτη (03/06) οι ρωσικές Αρχές είχαν επιβεβαιώσει ζημιές σε μερίδα πλοίων στο λιμάνι της Αγίας Πετρούπολης.
Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένα από τα πλοία που επλήγη είναι και η «Boykiy», ωστόσο δεν αναφέρονται ανθρώπινες απώλειες.
Δείτε βίντεο:
A video appeared on Russian Telegram channels showing the Boykiy corvette after it was attacked in Kronstadt, near St. Petersburg. https://t.co/tG3EID6G3r pic.twitter.com/XYdL2FQhpV
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) June 4, 2026
Πληροφορίες των Ουκρανών αναφέρουν ότι η επιχείρηση έγινε με UAV, τα οποία αποσκοπούσαν στην πλήρη καταστροφή ρωσικών πολεμικών πλοίων, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.