
Οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν χθες, μαζική επίθεση με drones σε περιοχές της νότιας Ρωσίας.
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε πως καταρρίφθηκαν 138 μη επανδρωμένα αεροσκάφη – όχι μόνο πάνω από την Κριμαία και τη θαλάσσια περιοχή, αλλά και σε άλλες νότιες περιοχές.
Στη Σεβαστούπολη, λόγω της επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ένα άτομο σκοτώθηκε, πολλά κτίρια σε διάφορες περιοχές της πόλης υπέστησαν ζημιές, ενώ στο Κράι Κρασνοντάρ, ο στόχος ήταν τα διυλιστήρια πετρελαίου.
Στην Σταυρούπολη, τα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στόχευσαν ξανά ένα χημικό εργοστάσιο, το οποίο είχε ήδη γίνει στόχος επιθέσεων πέρυσι.
Ο αριθμός των αεροπορικών επιδρομών και ο αριθμός των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που χρησιμοποιήθηκαν αυξάνονται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.