ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι Ουκρανοί έπληξαν το ρωσικό αποβατικό σκάφος «Νoβoτσερκάσκ» – Μετέφερε ιρανικά drones Shahed

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι κατέρριψαν τα δύο Su-24 που έπληξαν το αποβατικό σκάφος

Οι Ουκρανοί έπληξαν το ρωσικό αποβατικό σκάφος «Νoβoτσερκάσκ» – Μετέφερε ιρανικά drones Shahed

Oι Ουκρανοί  πραγματοποίησαν πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Φεοντόσια, στις ακτές της Κριμαίας στη Μαύρη Θάλασσα, όπου όπως αναφέρουν στόχος του πλήγματος ήταν το ρωσικό αποβατικό σκάφος «Νoβoτσερκάσκ» που μετέφερε «ιρανικά πυρομαχικά».

Κατά πληροφορίες του Κιέβου, το αποβατικό σκάφος μετέφερε drones Shahed, ιρανικής κατασκευής.

«Το μεγάλο αποβατικό Νoβoτσερκάσκ» ήταν το πλοίο που «καταστράφηκε» από «πιλότους της Αεροπορίας», ανέφερε ο Μικόλα Όλεστσουκ, επικεφαλής της ουκρανικής Αεροπορίας μέσω Telegram, ευχαριστώντας τους άνδρες του για την «εξαίρετη δουλειά» τους και εκφράζοντας ικανοποίηση διότι ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας γίνεται «ολοένα μικρότερος».

Ο Όλεστσουκ μεταφόρτωσε βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η στιγμή που σημειώνεται ισχυρή έκρηξη και ξεσπά πυρκαγιά σε πλοίο στη ρωσική ναυτική βάση στη Φεοντόσια, στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Πάντως το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε ότι η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε τα δύο ουκρανικά Su-24 που εκτόξευσαν τους πυραύλους που χτύπησαν το αποβατικό πλοίο.

Τα δύο ουκρανικά μαχητικά έδρασαν από το χωριό Ζόβτεν σε απόσταση 125 χλμ. βορειοανατολικά του Νικολάεφ.

Ο Σεργκέι Αξιόνοφ, ο περιφερειάρχης της Κριμαίας, ανέφερε μέσω Telegram ότι «η περιοχή του λιμανιού αποκλείστηκε», «οι εκρήξεις έχουν σταματήσει» και «η πυρκαγιά (που προκάλεσαν) οριοθετήθηκε».

«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων βρίσκονται επιτόπου» και «κάτοικοι παρακείμενων κατοικιών θα απομακρυνθούν εσπευσμένα» από την περιοχή, πρόσθεσε ο κ. Αξιόνοφ περί τις 04:15 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 03:15 ώρα Ελλάδας), μια ώρα και πλέον μετά την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.