ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν ένα ρωσικό Su-25 στο Ντόνετσκ – Ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο(φώτο)

Αυτό είναι το έκτο ρωσικό αεροσκάφος Su-25 που η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι καταρρίφθηκε αυτόν τον μήνα

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν ένα ρωσικό Su-25 στο Ντόνετσκ  – Ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο(φώτο)

Η 110η μηχανοκίνητη ουκρανική ταξιαρχία, σε ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-25, στο Ντόνετσκ.

«Ένα άλλο εχθρικό επιθετικό αεροσκάφος Su-25 καίγεται στις στέπες του ουκρανικού Ντονμπάς», ανέφερε η επιχειρησιακή και στρατηγική ομάδα Khortytsia σε ανάρτησή της στο Telegram.

Αυτό είναι το έκτο ρωσικό αεροσκάφος Su-25 που η Ουκρανία ισχυρίζεται ότι καταρρίφθηκε αυτόν τον μήνα.

Το σοβιετικής σχεδίασης Su-25, με το παρατσούκλι «Frogfoot» από το ΝΑΤΟ, είναι ένα βαριά θωρακισμένο αεροσκάφος που παρέχει στενή αεροπορική υποστήριξη στα ρωσικά στρατεύματα εδάφους.

Το αεροσκάφος βοηθά τη Ρωσία να πραγματοποιήσει ισχυρές επιθέσεις σε πολλαπλά τμήματα του ανατολικού μετώπου, που καλύπτει μεγάλο μέρος της περιφέρειας του Ντόνετσκ.

Την ίδια στιγμή τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες σε ρωσικό πλήγμα σε υπεραγορά με υλικά ιδιοκατασκευών στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα ο τοπικός κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ μέσω Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.