Και πού να «σκάσουν» τα εξοπλιστικά σκάνδαλα...

Oι Ουκρανοί κτύπησαν ξανά τις ρωσικές υποδομές εξαγωγής πετρελαίου στο λιμάνι Ουστ-Λούγκα στη Βαλτική (βίντεο)

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις

Oι Ουκρανοί κτύπησαν ξανά τις ρωσικές υποδομές εξαγωγής πετρελαίου στο λιμάνι Ουστ-Λούγκα στη Βαλτική (βίντεο)

Οι ουκρανικές δυνάμεις κτύπησαν ξανά με drones αυτοκτονίας τις ρωσικές υποδομές εξαγωγής πετρελαίου στο λιμάνι της Βαλτικής Θάλασσας, Ουστ-Λούγκα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στις εγκαταστάσεις.

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος τερματικός σταθμός επλήγη πολλές φορές μέσα στον Μάρτιο, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι εργασίες φόρτωσης αργού πετρελαίου σε έναν από τους μεγαλύτερους κόμβους εξαγωγών της Ρωσίας.

Αυτές οι επιθέσεις έχουν αναγκάσει προσωρινές διακοπές και συνέβαλαν σε απώλεια περίπου 40% της συνολικής ικανότητας εξαγωγής πετρελαίου μέσω θαλάσσης της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.