
Σημαντική καταστροφή υπέστη η γέφυρα που συνδέει τις περιοχές Σλαβιάνσκ και Νικολάεφκα, έπειτα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καταγράφηκαν τρία πλήγματα από κατευθυνόμενες αεροπορικές βόμβες τύπου UMPK, οι οποίες έπληξαν κρίσιμο σημείο της γέφυρας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και διακοπή της κυκλοφορίας.
Russian airstrikes destroyed the bridge between Slaviansk and Nikolaevka ⚠️
“Preliminary reports indicate three UMPK-guided bomb impacts.”
📌48.85425709990023, 37.7017730296737 pic.twitter.com/x5icBzbeNr
— Military Summary (@MilitarySummary) June 13, 2026
Η συγκεκριμένη υποδομή αποτελούσε βασικό σημείο διέλευσης για την εφοδιαστική αλυσίδα του ουκρανικού Στρατού.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.