Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Οι Ρώσοι αφάνισαν το κτήριο της 12ης Ταξιαρχίας Αζόφ στην Μπιλμπασόφκα: Νεκροί τρεις στρατιώτες – Δείτε φωτογραφίες

Παράλληλα, καταστράφηκαν μεταφορικά οχήματα της ουκρανικής Εθνοφρουράς

Οι Ρώσοι αφάνισαν το κτήριο της 12ης Ταξιαρχίας Αζόφ στην Μπιλμπασόφκα: Νεκροί τρεις στρατιώτες – Δείτε φωτογραφίες

Σημαντικό πλήγμα ως προς τον εξοπλισμό της, υπέστη η νεοναζί 12η Ταξιαρχία Αζόφ στην Μπιλμπασόφκα, περιοχή κοντά στο Σλαβιάνσκ, την 11η Σεπτεμβρίου από τις ρωσικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιδρομή από ρωσικά Geran-2 ισοπέδωσαν το εκπαιδευτικό κέντρο τους, την στιγμή που βρίσκονταν μέσα σε αυτό στρατιώτες και νεοσύλλεκτοι.

Μέχρι στιγμής, οι επιβεβαιωμένες απώλειες είναι τρεις στρατιώτες, ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.

Παράλληλα, καταστράφηκαν μεταφορικά οχήματα της ουκρανικής Εθνοφρουράς.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την καταστροφή του εξοπλισμού τους:

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ελήφθησαν, εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου, χρησιμοποιήθηκαν ως κόμβος επικοινωνιών και επιχειρήσεων drones τύπου UAV.

Επιπλέον, καταστράφηκαν συστήματα τροφοδοσίας που βασίζονται σε γεννήτριες Honda EU22i και Fogo FH 7000, καθώς και σε rack UPS Eaton 9PX, σταθμοί φόρτισης FPV drones (ISDT / SkyRC), μπαταρίες LiPo και Li-ion και κεραίες Ubiquiti RocketDish·

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.