
Ο ρωσικός Στρατός ανατίναξε διοικητικό κτήριο της 63ης Ταξιαρχίας των AFU (Armed Forces of Ukraine) σε περιοχή της Λιμάν.
Σύμφωνα με πηγές του καναλιού «Iznanka», τα πλήγματα προήλθαν από μια FAB-500 της ομάδας μάχης «Βορράς».
Όπως αναφέρει το ίδιο κανάλι ενημέρωσης στην πλατφόρμα του Telegram, στο κτήριο στεγαζόταν κέντρο ελέγχου και χώρος αποθήκευσης UAV drones των Ουκρανών.
Δείτε βίντεο:
FAB-500 hit the UAV control point of the 63rd brigade of the Armed Forces of Ukraine
The footage from the Krasnolimansk direction is published by the Telegram channel “Iznanka”. pic.twitter.com/J7AZhq8Slv
— Zlatti71 (@Zlatti_71) May 25, 2025
Σημειώνεται πως εκτός από τα προαναφερθέντα, τουλάχιστον 7 Ουκρανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους, τη στιγμή της ανατίναξης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.