
Οι Ρώσοι φαίνεται πως έχουν πάρει στα…σοβαρά την υπόθεση κατάληψης των δίδυμων πόλεων Σλαβιάνσκ-Κραματόρσκ.
Μετά την Κονσταντινόφκα, οι μάχες στην οποία φθάνουν στο τέλος τους, οι περιοχές «οχυρά» δέχονται άνευ προηγουμένου πλήγματα από τους Ρώσους.
Εκρήξεις σημειώθηκαν το Σάββατο και σήμερα Κυριακή (14/06) σε διάφορα σημεία του Σλαβιάνσκ.
Δείτε το βίντεο:
🇷🇺🇺🇦🔥 Slavyansk is turning into a ghost town… The last fortresses of Zelensky… This City will be erased from the face of the earth… Just wait… It’s a pity, of course… but the Kiev junta has no other scenario… pic.twitter.com/5Efq201A2P
— King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) June 14, 2026
Οι Αρχές έχουν δώσει σήμα για εκκένωση διάφορων κοινοτήτων, καθώς οι Ρώσοι πλησιάζουν και στο Σλαβιάνσκ.
Στόχος τους να μετατραπεί ένα «νεκροταφείο» αρμάτων μάχης και στρατιωτικού εξοπλισμού των Ουκρανών, αφού πρωτίστως εκκενωθεί πλήρως ή τουλάχιστον στην συντριπτική της πλειοψηφία από τους άμαχους πολίτες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.