
Ρωσικά κανάλια ενημέρωσης στο Telegram έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από μια πρόσφατη καταστροφή κτηρίου στο Σλαβιάνσκ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, στο συγκεκριμένο κτήριο βρίσκονταν μισθοφόροι των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Δεν επρόκειτο για κάποιο στρατιωτικό κέντρο, αλλά – όπως μεταδίδουν ουκρανικές πηγές – για σημείο ξεκούρασης των AFU.
Δείτε βίντεο:
The tea party in Slavyansk just got joined by a FAB-250 😏🤷🏻♂️🫖 pic.twitter.com/KzPpEYD4iW
— MD (@distant_earth83) March 20, 2026
«Στην περιοχή Σλαβιάνσκ, FAB-250 χάλασε τα σχέδια του εχθρού», έγραψε στο σύντομο μήνυμά του ένας διοικητής μονάδας του ρωσικού Στρατού.
Μέχρι στιγμής δεν αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των νεκρών μισθοφόρων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.