ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ρώσοι έπληξαν κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας

Για να επηρεαστεί η μαχητική ικανότητα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Οι Ρώσοι έπληξαν κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές σε διάφορες πόλεις της Ουκρανίας

Τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας, η Ρωσία τις τελευταίες ώρες προχώρησε σε μαζικά πλήγματα κατά στρατιωτικών υποδομών που επηρεάζουν την μαχητική ικανότητα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, στο Νικολάεφ και στο Κριβί Ριχ.

Στο Νικολάεφ επλήγη το στρατιωτικό αεροδρόμιο Κουλμπακίνο όπου καταστράφηκαν πυρομαχικά και δεξαμενές καυσίμων.

Χτυπήθηκε και εργοστάσιο επισκευής στατιωτικού υλικού στοΚρίβιι Ριχ.

Στο Σούμι καταγράφηκε χτύπημα σε έναν από τους στρατηγικούς στόχους στο βορειοανατολικό τμήμα της πόλης, οι λεπτομέρειες του οποίου ακόμη διευκρινίζονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, το χημικό εργοστάσιο του Pavlograd δέχτηκε ξανά επίθεση. Τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν ότι έχει σημειωθεί ζημιά στην περιοχή παραγωγής Sofrachim, η οποία θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμες περιβαλλοντικές και οικονομικές συνέπειες για την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.