ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Oι Ρώσοι κατέλαβαν και την πόλη Ορλίβκα! – Σημάδια κατάρρευσης της ουκρανικής αμυντικής γραμμής

Η μικρή αυτή πόλη ήταν η τελευταία οχυρή τοποθεσία μετά την Αβντιίβκα

Oι Ρώσοι κατέλαβαν και την πόλη Ορλίβκα! – Σημάδια κατάρρευσης της ουκρανικής αμυντικής γραμμής

Ο ρωσικός Στρατός κατέλαβε πριν από λίγο το το κέντρο της πόλης Ορλίβκα, η οποία υποτίθεται θα αποτελούσε για τους Ουκρανούς το σημείο δημιουργίας μίας νέας αμυντικής γραμμής δυτικά της Αβντιίβκα.

Η επίθεση διήρκεσε μόλις πέντε ημέρες και αυτό καταδεικνύει τις διαλυτικές τάσεις που πλέον επικρατούν στο ουκρανικό στράτευμα.

Οι Ουκρανοί αποχωρούν και από αυτό καθώς αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να το κρατήσουν.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και τέσσερα οχυρά σημεία στο κέντρο της.

Πλέον δεν υπάρχει οργανωμένη ουκρανική αντίσταση παρά εγκλωβισμένες μονάδες πεζικού.

Τα προβλήματα για τους Ουκρανούς θα συνεχιστούν καθώς μετά την Ορλίβκα, υπάρχει μία πολύ μεγάλη πεδινή έκταση, χωρίς οχυρώσεις που σημαίνει ότι οι Ρώσοι μπορούν να προελάσουν για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα χωρίς να συναντήσουν ουσιαστική αντίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.