«Σφυρίζει αδιάφορα» ο Βλαδίμηρος εδώ και μέρες. Συμφωνία ή αδυναμία;

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Ποντόλι: Εκκαθαρίζουν την ανατολική όχθη του Όσκολ

Οι Ουκρανοί αναμένεται να χάσουν (ξανά) οριστικά το Κουπιάνσκ τις επόμενες εβδομάδες.

Οι Ρώσοι κατέλαβαν το Ποντόλι: Εκκαθαρίζουν την ανατολική όχθη του Όσκολ

Οι ρωσικές Ταξιαρχίες απελευθέρωσαν το μεγάλο χωριό Ποντόλι με 2300 κατοίκους στα νοτιοανατολικά περίχωρα του Κουπιάνσκ, εκκαθαρίζοντας την ανατολική όχθη του ποταμού Όσκολ από τους Ουκρανούς.

Οι Ουκρανοί αναμένεται να χάσουν οριστικά το Κουπιάνσκ τις επόμενες εβδομάδες.

Ο λόγος που οι Ουκρανοί κατάφεραν προσωρινά να ανακαταλάβουν το μισό Κουπιάνσκ, ήταν η ευάλωτη διάταξη των Ρώσων.

Ενώ είχαν πάρει την πόλη στα ανατολικά και στα δυτικά τον έλεγχο τον είχαν οι Ουκρανοί και ουσιαστικά οι Ρώσοι «συμπιεζόντουσαν» από δύο κατευθύνσεις.

Τώρα όμως εκκαθαρίζουν την ανατολική ύπαιθρο και ανακτούν τις χαμμένες θέσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.