ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: «Καταρρίψαμε ρωσικό αεροσκάφος Su-25 στην Αβντιίβκα»

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι αναχαίτισαν και 15 ρωσικές επιθέσεις

Ουκρανία: «Καταρρίψαμε ρωσικό αεροσκάφος Su-25 στην Αβντιίβκα»

Ο εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Ολεξάντρ Στούπουν υποστήριξε ότι η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε σήμερα ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-25 στην περιοχή της Αβντιίβκα, στην ανατολική περιφέρεια Ντονιέτσκ.

Πρόκειται για το όγδοο ρωσικό αεροσκάφος που καταρρίπτεται τον τελευταίο μήνα, υποστήριξε.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, συμπλήρωσε ο Στούπουν, απώθησαν 15 ρωσικές επιθέσεις στην περιοχή το τελευταίο 24ωρο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα πως οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή της Αβντιίβκα είναι μεγαλύτερες από εκείνες που υπέστησαν στις πολύμηνες μάχες για την κατάληψη της Μπαχμούτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσο περισσότερες είναι οι απώλειες των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή της Αβντιίβκα, σε τόσο χειρότερη θέση θα περιέλθει η Μόσχα αναφορικά με τις πολεμικές επιχειρήσεις της», είπε ο ουκρανός πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.