ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις μεταφέρουν πολλά αιχμαλωτισμένα Μ1Α1 Abrams στην Μόσχα! (βίντεο)

Από την καταστροφή τους στο πεδίο της μάχης, στην έκθεση για την Ημέρα της Νίκης

Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις μεταφέρουν πολλά αιχμαλωτισμένα Μ1Α1 Abrams στην Μόσχα! (βίντεο)

Έναν συνολικό «απολογισμό» κάνει η Ρωσία, λίγες ημέρες πριν τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης στις 9 Μαΐου στην Κόκκινη Πλατεία, με ένα βίντεο που περιλαμβάνει κάθε εξουδετέρωση και αιχμαλωσία ουκρανικού άρματος μάχης M1Α1 Abrams στα ανοιχτά μέτωπα του πολέμου.

Οι εικόνες προέρχονται από ρωσικά drones και καταγράφουν τις στιγμές της επίθεσης εναντίον των ουκρανικών τεθωρακισμένων.

Να σημειωθεί πως οι Ουκρανοί έχουν αποσύρει το τελευταίο διάστημα τα Μ1Α1 Abrams από την πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, καθώς έχουν απωλέσει περίπου το 1/5 του συνόλου των αμερικανικής κατασκευής αρμάτων μάχης τους, με συνέπεια τα υπόλοιπα να αποσυρθούν από την πρώτη γραμμή ως «μη επιβιώσιμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο από τη μεταφορά των αιχμαλωτισμένων M1Α1  στη Μόσχα 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.