ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: Πληροφορίες για επιθέσεις με πυραύλους στη δυτική πόλη Λβιβ

Υπάρχουν αναφορές για τέσσερα ή πέντε χτυπήματα με πυραύλους

Ουκρανία: Πληροφορίες για επιθέσεις με πυραύλους στη δυτική πόλη Λβιβ

Πυραυλικές επιθέσεις έγιναν το πρωί της Δευτέρας στη δυτική πόλη Λβιβ της Ουκρανίας, ενώ σειρήνες ακούστηκαν σε όλη τη χώρα.

Υπάρχουν αναφορές για τέσσερα ή πέντε χτυπήματα με πυραύλους, ενώ Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν καταγγείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις επιθέσεις.

Δείτε βίντεο

https://twitter.com/newsistaan/status/1515940052698005508?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1515940052698005508%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F04%2F18%2Fworld%2Foukrania-epitheseis-pyraylous-sti-dytiki-poli-lviv%2F

Ο Ουκρανός διαπραγματευτής, Μιχάιλο Ποντόλιακ αναφέρει σε ανάρτησή του ότι: «Πέντε επιθέσεις με πυραύλους έγιναν ταυτόχρονα σε πολιτικές δομές στην παλιά Ευρωπαϊκή Λβιβ. Η Ρωσία συνεχίζει να επιτίθεται βάρβαρα στις ουκρανικές πόλεις από τον αέρα, κυνικά δηλώνοντας σε όλο τον κόσμο το «δικαίωμά» τους… να σκοτώνουν Ουκρανούς».

Δείτε την ανάρτηση

Ο κυβερνήτης της περιοχής, Μαξίμ Κοζίτσκι κάλεσε τους πολίτες με μήνυμά του στο Telegram να μείνουν στα καταφύγια.

Επιθέσεις σε Ντνίπρο και Κίεβο

Σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης Suspilne, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στις επιθέσεις στην περιοχή του Ντνιπροπετρόφσκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Κίεβο, δημοσιογράφος του Reuters άκουσε σειρά εκρήξεων στην αριστερή όχθη του Δνείπερου. Οι τοπικές αρχές δεν έχουν μέχρι στιγμής δώσει επίσημες πληροφορίες για τα αίτια των εκρήξεων αυτών στην όχθη του ποταμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.