ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Μόσχα έπληξε με έξι πυραύλους στόχους στην Οδησσό

Καταρρίψεις ουκρανικών αεροσκαφών στο Χάρκοβο

Η Μόσχα έπληξε με έξι πυραύλους στόχους στην Οδησσό

Πριν από λίγο διεξήχθη ρωσική πυραυλική επίθεση κατά στόχων της Οδησσού.

Συνολικά έξι πύραυλοι χτύπησαν την πόλη.

Oι Ουκρανοί λένε πως τα πλήγματα στην Οδησσό έγιναν με πυραύλους cruise Kh-101 ή Kh-555, που εξαπολύθηκαν από αεροσκάφος Tu-95, το οποίο βρισκόταν στην Κασπία Θάλασσα.

https://twitter.com/ZOONewsTV/status/1517852769600040960

https://twitter.com/uzupetru/status/1517852584710709248

«Η Οδησσός δέχτηκε πυραυλικό χτύπημα. Επλήγησαν υποδομές», αναφέρει η ανακοίνωση των Ουκρανών.

Η Ρωσία για πρώτη φορά σχεδιάζει να αναπτύξει πυραύλους Sarmat με πυρηνικές κεφαλές

Η Ρωσία σχεδιάζει να αναπτύξει την πρώτη στρατιωτική μονάδα που θα είναι εξοπλισμένη με τους βαλλιστικούς πυραύλους Sarmat, ικανούς να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, το αργότερο έως το φθινόπωρο, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τον Ντμίτρι Ρογκόζιν, τον επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας Roscosmos.

Η μονάδα αυτή θα εδρεύει στο Ουζούρ, στην περιφέρεια Κρασνογιάρσκ, περίπου 3.000 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, σύμφωνα με το TASS που επικαλείται συνέντευξη του Ρογκόζιν στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 TV.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος Su-25 και κατέστρεψαν τρία ελικόπτερα MI-8 σε αεροδρόμιο στην περιοχή του Χαρκόβου της Ουκρανίας.

Όλες οι ελεγχόμενες από την Ουκρανία πόλεις στην ανατολική περιοχή Λουχάνσκ δέχονται συνεχώς σήμερα βομβαρδισμό από τις ρωσικές δυνάμεις και το σφυροκόπημα εντείνεται, δήλωσε στην τηλεόραση ο κυβερνήτης της περιοχής Σερχίι Χαϊντάι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος είπε ότι ουκρανικές δυνάμεις εγκαταλείπουν κάποιους οικισμούς για να ανασυγκροτηθούν, αλλά ότι η κίνησή αυτή δεν ισοδυναμεί με σημαντικό πλήγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.