ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ουκρανία: Ρωσικές ρουκέτες έπληξαν το λιμάνι του Μικολάιφ

Τι αναφέρει το Κίεβο

Ουκρανία: Ρωσικές ρουκέτες έπληξαν το λιμάνι του Μικολάιφ

Ο Αντόν Γκερατσένκο, βοηθός στο υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, ανέφερε σήμερα ότι αρκετές ρωσικές ρουκέτες έπληξαν του ουκρανικό λιμάνι του Μικολάιβ στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Γκερατσένκο ανέφερε σε μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι οι τοπικές αρχές ανέφεραν την επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν επιτεθεί στα λιμάνια που βρίσκονται στα νότια της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένης της Οδησσού, του Μικολάιβ και της Μαριούπολης, καθώς προσπαθούν να αποκόψουν την Ουκρανία από τη Μαύρη Θάλασσα και να οργανώσουν μία χερσαία δίοδο από τη Ρωσία στην Κριμαία. Η Ρωσία κατέλαβε την Κριμαία το 2014.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.